+31(0)10 30 70 161 info@maastt.com

Ons verhaal

MaasTT is een financieel onafhankelijk bedrijf met een flexibele organisatie.  We bieden een aantrekkelijke werkomgeving aan de medewerkers, door samen te winnen op basis van operationele excellentie en expertise. Wij zijn overtuigd dat eerlijke principes de solide basis vormen voor een volhoudbaar verdienmodel.  Onze klanten worden innovatieve oplossingen geboden en het team werkt in goede sfeer met elkaar samen.

Tijd voor een nieuwe aanpak

In Engeland is INOX Passivation ltd ons kenniscentrum voor de Food & Pharma. Ruim 20 jaar ervaring met ingewikkelde reinigingsprocessen voor veeleisende klanten, zoals Urenco TMF, Astra Zeneca en Heineken, hebben geleid tot innovaties waarmee een nieuwe standaard is neergezet voor chemische reiniging.

Landrotten en zeelui met ervaring

Vanuit Nederland en België wordt de kennis voor Industry en Marine ingebracht. Met ruim 30 jaar ervaring in de oil & gas, de scheepsbouw en de offshore, voelen wij ons thuis bij deze klantengroep waar veiligheid, flexibiliteit en efficiëntie van groot belang zijn.

Puur vanuit de oorsprong

Ons team bestaat uit mensen die liefde voor techniek met elkaar delen. Wij helpen elkaar met onze ervaringen. Wij stellen onze klanten kritische vragen en adviseren alleen de beste oplossingen. Wij werken alleen met mensen en gereedschappen die getraind en gecertificeerd zijn.

Tegen de stroom in

Onze operationele alliantie is ontstaan omdat wij zien dat onze klanten toe zijn aan een professionele aanpak voor hun reinigingsvraagstukken. Door gebruik te maken van moderne technieken en beter opgeleid personeel, kan effectiever en efficiënter gewerkt worden. De respectvolle omgangsvormen die wij onderling normaal vinden, worden ook door onze klanten en leveranciers gewaardeerd.

Protect your investment, minimise downtime and optimise your process

Contact

+31(0)10 30 70 161
info@maastt.com

Locaties

Sheffield (GBR)
Rotterdam (NLD)
Antwerpen (BEL)

Volg ons