+31(0)10 30 70 161 info@maastt.com

Vandaag (24 oktober 2020) is onze nieuwe aanwinst: de EvoTec-01 met succes in bedrijf gesteld. Chemisch reinigen heeft natuurlijk alles met chemie te maken. De techniek van het materieel is minstens zo belangrijk. INOX Passivation en MaasTT staan voor innovatie. Met enige trots kijken wij naar het resultaat van 20 jaar ervaring met projectmatige chemische reiniging voor onze klanten, de producenten van farmaceutische producten. Eén van de pijlers onder onze bedrijfscultuur is de ambitie om te verbeteren waar mogelijk. Door de jaren zijn we er geleidelijk in geslaagd om ideeën eerst te testen en uiteindelijk samen te voegen in een nieuw ontwerp.  De EvoTec-01 is een mobiele installatie speciaal ontworpen voor circulatie-reiniging van fabrieksinstallaties in de farmaceutische sector, waar gewerkt wordt in clean-rooms. Alle onderdelen van ons reinigingsmaterieel voor deze sector zijn uniek genummerd. In lijn met de cGMP-richtlijnen wordt een logboek van het gebruik bijgehouden. Het slimme ontwerp van de EvoTec-01 levert enkele voordelen voor onze klanten op:

  1. De verschillende onderdelen van ons tijdelijke reinigingssysteem zijn samengebouwd in een mobiele opstelling. Dit leidt tot efficiënte mobilisatie en korte opbouwtijd. Na uitvoering van de reiniging is de EvoTec-01 gemakkelijk los te koppelen en af te voeren. Naast een grote kostenbesparing wordt zo de werkonderbreking voor onderhoud zo kort mogelijk gehouden zodat de fabrieksinstallatie snel weer opgestart kan worden.
  2. De mobiele circulatie-reiniger is compact en kan in de directe nabijheid van de te reinigen installatie worden aangesloten. Zo zijn minder slangen nodig en blijft het totale volume van het tijdelijke reinigingssysteem beperkt. Een kleiner volume betekent minder kosten voor chemicaliën en minder chemisch afval.
  3. De EvoTec-01 staat op schone wielen en kan zonder heftruck met mankracht horizontaal verplaatst worden.
  4. Met het oog op snelheid, betrouwbaarheid en hygiëne, is deze reinigings-unit voorzien van DIN32676 (tri clamp) koppelingen zoals gebruikelijk in de farmaceutische industrie.
  5. De EvoTec-01 is gegarandeerd schoon dankzij een eigen CIP-systeem en standaard reinigingsprocedure voor ieder nieuw project.
  6. Met behulp van in-line instrumentatie wordt het reinigingsproces continu bewaakt zodat de reiniging effectief, efficiënt en zonder schade voor het klantsysteem wordt uitgevoerd.

Innovatie en groei door relatie

Groeien en innoveren samen met partners is het meest inspirerend. Zo dragen onze klanten en leveranciers al ruim 20 jaar bij aan onze kennis en ervaring. Dit heeft zo geleidelijk tot een zeer effectief en efficiënt ontwerp geleid dat vernieuwend is in de markt van chemische reiniging. EvoTec-01 staat voor geleidelijke verbetering van onze standaard voor chemische reiniging. Wij streven naar innovatie en groei door relatie. Ons forum biedt een kennisplatform voor klanten, studenten en docenten om met technici en chemici uit de branche om gezamenlijk lastige en ook eenvoudige vraagstukken aan te pakken. Wij willen de volgende generatie professionals uitdagen, boeien en binden en vragen ons steeds af wat we vandaag moeten aanpakken om het morgen beter te doen. Heeft u een mooie uitdaging, of een suggestie om iets beter te doen? [FORUM: start een nieuw onderwerp]