+31(0)10 30 70 161 info@maastt.com

De website is online en daarmee is Maas Technology Team ook voor onze Nederlandse klanten goed bereikbaar. Eric Coenders, eigenaar van Ianusweb heeft de website van MaasTT ontworpen en zorgt voor de techniek op de achtergrond zodat alles goed werkt.

De keuze voor Eric is geen toeval. Eric heeft een aantal eigenschappen waar wij veel waarde aan hechten en ook plezier aan beleven. Eric is een vakman, hij is kritisch, transparant, eerlijk en houdt vast aan structuur. Deze structuur zorgt voor rust en focus op de inhoud. Dat is waar het om draait: gemakkelijk de antwoorden vinden op de vragen die u heeft.

Met kritische vragen worden wij als klant uitgedaagd zodat we de juiste keuzes kunnen maken. Kritisch maakt dat je de juiste keuzes kunt maken doordat je wordt uitgedaagd om na te denken over beslissingen. Door diverse scenario’s te overwegen word je behoed voor incidenten of het maken van fouten. Zijn eerlijke voortgangsrapportages waarbij wij zijn meegenomen in de uitdagingen tijdens het ontwerp, geven vertrouwen in zijn aanpak . Eric is bereid om zijn kennis te delen zodat wij goed begrijpen welke keuzes gemaakt zijn. Hierdoor kunnen wij al vanaf de start een stuk van het beheer van de website in eigen beheer uitvoeren.

Wij zijn blij met het resultaat zodat we u kunnen laten zien welke diensten we kunnen verzorgen. Suggesties voor verbeteringen en aanvullingen zijn zeer welkom. neem gerust contact op.

Maas Technology Team